Workshops

 

Lær-at-synge-gospel-workshop

En workshop/koncert/underholdning, der typisk varer fra 30 minutter til 2 timer, hvor Julie underholder deltagerne mens de lærer at synge gospel. Velegnet til firma/medarbejder arrangementer, fester og andre sammenhænge hvor man på en anderledes måde gerne vil  "ryste deltagerne sammen". Se referencer under præsentation.


Booking/forespørgsel herSolistWorkshop

En weekend for dem som gerne vil arbejde med stemmen, men ikke har tid til privat sangundervisning hver uge, og som har lyst og mod til en udfordrende lærerig aktiv workshop fyldt med øvelser, undervisning, solo sang, gode tricks og råd til lige præcis din stemme.

Omfatter bl.a. støtteteknik, "knækket" på stemmen, vibrato, dynamik, mikrofonteknik, fraseringer, fortolkning og meget meget mere.

Undervisningen er både fælles og individuel, så sangere på alle niveauer er velkomne.
Masser af mulighed for at stille spørgsmål, få nye venner, lære at synge synge synge.

Lørdagen kl 10:00-19:00
Søndagen kl 13:00-19:00


Booking/forespørgsel herGospelWorkshop

I 2007 blev det til utallige firmaworkshops og medvirken på gospelworkshops i bl.a. Kolding, Lemvig, København og Sarpsborg, Norge.


Som afslutning på året afholdt Copenhagen Gospel Singers et Juleshow i Københavns Frikirke på Filippavej 3, Frederiksberg. Lotte Andersen, Kristine Blond, Kim Menzer og Jaleesa var gæstesolister mens korene Copenhagen Gospel Singers og Junior Gospel Singers medvirkede.

Læs mere her


I 2006 var det den 17.-19. november på Filippavej, Frederiksberg med besøg af instruktører fra USA. Der blev indspillet en live CD med Lenora Jones, Joshua Jones og Copenhagen Gospel Singers

Læs mere herFor tredie år i træk afholdt Gentofte Gospel i med Julie Lindell i spidsen Workshop med afslutningskoncert i Rådhushallen. Det foregik 30. september til 2. oktober 2005.